Tradesperson window installers
VALOARE PENTRU BANI

Ferestrele noastră oferă o economie de până la 20% comparativ cu ferestrele altor mărci. Le-am proiectat pentru a asigura o funcționalitate superioară la prețuri mai mici față de produsele asemănătoare de pe piață. Mai mult, Dakea oferă perioada de garanție cea mai mare de pe piață – 20 de ani pentru întreaga fereastră și garanție pe viață pentru geamul exterior în cazul deteriorărilor din cauza grindinei. Acest avantaj vă oferă încă o dată siguranța faptului că beneficiați de cea mai bună ofertă și, totodată, vă permite să oferiți proprietarilor de clădiri soluții de înaltă calitate, demonstrate.

ASIGURAREA CALITĂȚII

Ferestrele de mansardă Dakea sunt proiectate și produse în Uniunea Europeană. 80 de ani de experiență în industria ferestrelor de mansardă ne-a permis să atingem cele mai înalte standarde posibile în procesul de producție, foarte atent verificat în ceea ce privește standardele de siguranță, calitate și de protecția mediului. Deținem o gamă largă de certificate, cum ar fi: ISO 9001, ISO 14001, CSTBat, DoP, ISO 45001 și multe altele…

Suntem atât de încrezători în calitatea ferestrelor noastre încât oferim o garanție transferabilă de 20 de ani, cea mai îndelungată de pe piață – o valoare adăugată fantastică pentru viitorii proprietari de case.

CONFORMITATEA LA STANDARDELE DIN DOMENIU

Produsele noastre îndeplinesc standardele pieței din România și Uniunea Europeană făcându-le potrivite pentru utilizare pe termen lung. Monitorizăm permanent cele mai noi reglementări, atât locale, cât și naționale pentru a ne asigura că proiectele dumneavoastră se desfășoară perfect, iar clienții dumneavoastră sunt mulțumiți de produsele primite de la noi.
În gama noastră de produse veți găsi ferestre de mansardă cu 3 sticle, care îndeplinesc cele mai înalte cerințe privind eficiența energetică în mansardă. Gama noastră constă din ferestre de mansardă care acoperă cerințele oricărei investiții – de la cele de buget până la cele cu specificații speciale.

SUSTENABILITATE

Nu ne dorim să îndeplinim pur și simplu standardele necesare, solicitate de piață. Dorim să le creăm și să modelăm cerințele domeniului. Domeniul construcțiilor are un rol vital în atingerea obiectivelor privind combaterea schimbărilor climaterice. Din acest motiv, strategia de dezvoltare WeCare, pe care am dezvoltat-o împreună cu experții SBTi, include un număr de inițiative pentru reducerea emisiilor până în 2030, precum și activități care promovează afaceri și stil de viață responsabile în rândurile angajaților, furnizorilor și clienților noștri.

Folosim numai lemn din păduri certificate de Forest Stewardship Council (FSC – Consiliul de Administrare a Pădurilor), care asigură faptul că lemnul este exploatat și prelucrat într-un mod sustenabil.

SOLUȚII PERSONALIZATE DE FERESTRE DE MANSARDĂ

Experiența noastră vastă ne permite să recomandă orice soluție personalizată pentru a îndeplini cerințele și specificațiile tuturor proiectelor dumneavoastră. Înțelegem faptul că proiectul poate să necesite produse specifice, cu parametri bine definiți. Din acest motiv, în cazul proiectelor specifice construcției, oferim opțiuni personalizate. Puteți obține toate specificațiile privind produsul de la un singur producător, ceea ce va garanta un preț imbatabil și livrare în timp util.

ASISTENȚĂ TEHNICĂ

Înțelegem faptul că proiectul dumneavoastră este cel mai important pentru dumneavoastră. Dorim să ne asigurăm că totul merge perfect și veți primi răspunsuri la întrebările adresate. Specialiștii noștri dispun de o experiență și cunoștințe unice în domeniul ferestrelor de mansardă – de la cele mai bune practici de montare până la informații tehnice despre produse. Vom fi încântați să vă susținem pe parcurs și să ne asigurăm că alegeți cea mai bună soluție care să vă îndeplinească cerințele.

Cea mai populară documentație tehnică și asistență la montaj disponibilă online. Urmați linkurile de mai jos pentru a consulta fișele de specificații, certificatele DOP, videoclipurile de montare și așa mai departe.

CUNOAȘTEȚI DAKEA MAI BINE OFERTĂ
PENTRU INVESTITORI

PROIECTE RECENTE DAKEA

DAKEA TRECE LA AMBALAJE FĂRĂ PLASTIC

La Dakea, toate activitățile sunt organizate în jurul sustenabilității. În calitate de companie, putem face...

CITESTE MAI MULT

NOUA RAMĂ DE ETANȘARE LANSATĂ DE DAKEA

Dakea, a lansat un nou model de ramă de etanșare, Dakea FCX Combi, pentru a complete  gama sa de accesorii ...

CITESTE MAI MULT

A FI ÎN SIGURANȚĂ ÎN TIMPUL PANDEMIEI

La Dakea, suntem siguri că oricine instalează ferestrele și accesoriile noastre de înaltă calitate lucrează...

CITESTE MAI MULT

FERESTRELE DAKEA ‘RAISE THE ROOF’ TRANSFORMĂ MANSARDELE ÎN LEEDS

Pentru un restaurator de proprietate imobiliară professional, cînd se angajează la renovarea unui apartamen...

CITESTE MAI MULT

CONDENSAREA VAPORILORI DE APĂ PE FERESTRE

Ce înseamnă condensarea vaporilor de apă, cum să o preveniţi şi cum să procedaţi în cazul în care a apărut ...

CITESTE MAI MULT

Cereți o ofertă