Calitate

AVÂND PESTE 75 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN FABRICAREA FERESTRELOR DE MANSARDĂ, AM AJUNS LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE FABRICAȚIE POSIBILE. AFLAȚI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PROCESELE NOASTRE DE PRODUCȚIE ȘI DESPRE MOTIVELE PENTRU CARE SUNTEM ATÂT DE ÎNCREZĂTORI ÎN CALITATEA REZULTATULUI FINAL – FEREASTRA DE MANSARDĂ DAKEA, CU GARANȚIA SA DE 20 DE ANI.

INSTALATORI

Dați dovadă de inteligență deoarece ați ales cu înțelepciune și v-ați decis asupra produselor Dakea – ferestre de mansardă de calitate, cu raport imbatabil calitate-preț și cu ușurință fără egal a instalării.

COMERCIANȚI DIN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR

Vindeți produse care corespund cerințelor de pe piață. Vă pasă de clienții dumneavoastră, asigurându-le o valoare excepțională la un preț mai bun. De asemenea, obțineți susținere remarcabilă pentru vânzări și materiale promoționale extraordinare.

UTILIZATORI FINALI

Ați ales cu mai multă înțelepciune decât alte persoane și v-ați bazat pe o recomandare profesională – ați plătit mai puțin, dar ați obținut un produs mai bun, bucurându-vă în plus de o garanție de 20 de an.

Altaterra

Altaterra produce și vinde ferestre de mansardă de înaltă calitate și produse corespunzătoare, în principal în Europa. Am luat ființă în anul 2001, ca și companie nouă în cadrul Grupului danez privat VKR Holding.

Astăzi, compania Altaterra este lider de piață în Europa în sectorul de mărci private și mândră deținătoare a Dakea, o marcă proiectată pentru profesioniști inteligenți. Vindem produse în peste 30 de țări și avem angajați de peste 12 naționalități diferite, care susțin vânzarea produselor noastre.

Livrăm cu mândrie ferestre de mansardă de înaltă calitate la prețuri accesibile, către mii de profesioniști și de utilizatori finali.

Altaterra Group - Dakea factory

Calitatea a produselor noastre

What is Max Protect? Dakea

Max protect

O experiență de peste 75 ani. Cele mai înalte standarde de producție posibile. Control superior al calității, testat în mod independent la cele mai înalte standarde. Geamuri întărite, cu garanție pe viață împotriva daunelor provocate de grindină.

Why is it called Masterwood?

Masterwood

Lemnul nostru certificat FSC și selectat în mod riguros este obținut din pin din pădurile nordice, apreciat pentru densitatea excelentă și pentru rezistența la condițiile climatice dificile. Selectarea lemnului asigură durabilitate și întreținere fără probleme.

Comfort and safety glass - where does it come from?

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Ferestrele Ultima sunt dotate cu pachetul Comfort Glass, care menţine şi mai bine căldura în locuinţă iarna şi previne supraîncălzirea vara. Datorită acestui fapt puteţi să vă bucuraţi de condiţii confortabile tot anul.

How we build a pvc frame?

ÎNTREȚINERE

Procesul nostru de întreținere începe în procesul de elaborare. Vedeți cum arată construcția noastră gratuită a ferestrelor cu rame din PVC.

Next 20 - why we offer a 20 year guarantee?

Next 20 guarantee

Toate ferestrele de mansardă Dakea sunt cuprinse de o garanţie transferabilă de 20 de ani. Aceasta reprezintă o valoare adiţională în cazul în care vindeţi casa înainte de trecerea a 20 de ani.

Noise block noise reduction

Noise Block

Tehnologia Noise Block concepută de noi permite la reducerea zgomotului provenit din exterior. Datorită acestui fapt zgomotul provenit din exterior şi zgomotul provocat de ploaie se aude cu 50% mai puţin decât în cazul ferestrelor standard.

Production of roof windows

PRODUCȚIE

AVÂND PESTE 75 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN FABRICAREA FERESTRELOR DE MANSARDĂ, AM AJUNS LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE FABRICAȚIE POSIBILE. AFLAȚI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PROCESELE NOASTRE DE PRODUCȚIE ȘI DESPRE MOTIVELE PENTRU CARE SUNTEM ATÂT DE ÎNCREZĂTORI ÎN CALITATEA REZULTATULUI FINAL – FEREASTRA DE MANSARDĂ DAKEA, CU GARANȚIA SA DE 20 DE ANI.

Production of roof windows

GEAM DE CALITATE

Sticlă float întărită și laminată, acoperită cu o folie specială rezistentă la rupere și izolată fonic, cu un strat Low-E sau strat “ușor de curățat”. Selecția de panouri din sticlă Dakea a fost concepută în mod special, pentru siguranță, eficiență energetică și confort în interior.

PVC UȘOR DE CURĂȚAT

Datorită uneltelor noastre de frezare, care au o viteză de rotație de până la 18.000 de rotații pe minut, profilurile ferestrelor noastre sunt fine și precise. Materialul PVC izolat și ranforsat cu oțel este sudat cu atenție, pentru rezistență maximă a produsului final – fereastra de mansardă Dakea din PVC.

Masterwood

Pinul nordic, selectat cu grijă și provenit din păduri regenerabile - certificate FSC, este elementul principal al tuturor ferestrelor de mansardă din gama Dakea. Prin urmare, procesul nostru riguros de producție este conceput pentru a face pinul chiar mai puternic, prin: depozitare în locuri cu umiditate controlată, laminare, lac ecologic pe bază de apă, uscare și multe altele.

roof windows production in DAKEA
testing roof windows

TESTATĂ PENTRU PERFECȚIUNE

ORE, LOVITURI, PRESIUNE, FORȚA VÂNTULUI, STRATURI, ZILE, ANI, NOPȚI, MĂRIRI, SCHIMBĂRI, TEMPERATURĂ, LITRI DE APĂ.... CHIAR ȘI CEȘTI DE CAFEA CONSUMATE ÎN TIMPUL TESTULUI… NUMĂRUL TUTUROR ACESTOR ASPECTE DOVEDEȘTE EFORTURILE FĂCUTE PENTRU A ASIGURA FEREASTRA CU CEA MAI RIDICATĂ CALITATE. IAR CIFRELE SUNT IMPRESIONANTE. VĂ GARANTĂM ACEST LUCRU.

testing roof windows

TESTATĂ LA IMPACTUL CU UN OBIECT DE 50 KG

Am lovit fereastra noastră de mansardă Ultima cu un obiect cu masa de 50 kg. Acest lucru poate suna extrem, dar și vremea poate fi astfel. Rezultatul? Nu s-a întâmplat nimic. Aceasta reprezintă dovada că ferestrele noastre rezistă chiar și în condiții meteorologice extreme.

testing roof windows DAKEA

TESTATĂ LA
ZGOMOT DE 100DB

Ne-am torturat fereastra cu un nivel de zgomot de 100 dB, care este echivalent cu zgomotul generat de o bormașină pneumatică. Rezultatul? Fereastra noastră Ultima a redus cu 50% nivelul de zgomot, în comparație cu o fereastră de mansardă standard.

quality of DAKEA roof windows

TESTATĂ LA
VÂNT CU VITEZA DE 144 KM/H

Am verificat rezistența ferestrei noastre de mansardă Ultima la vântul provocat de un uragan. Chiar și astfel de condiții extreme nu au deteriorat-o în niciun fel. Rezistența la vânt este aprobată!

DAKEA windows testing

TESTATĂ CU 600 DE LITRI DE APĂ DE PLOAIE

Imaginați-vă 600 de litri de ploaie care cad într-o singură oră. Acesta este echivalentul cantității anuale de ploi care cad pe metru pătrat în Londra! Si aceeași cantitate am turnat-o peste fereastra de mansardă Ultima, pentru a-i verifica etanșeitatea la pătrunderea apei.

Certificate

Foarte acreditat

Suntem atât de încrezători cu privire la calitatea înaltă a ferestrelor noastre, încât le oferim o garanție de 20 de ani - cea mai lungă garanție de pe piață. Ne luăm calitatea foarte în serios și avem o listă de certificate care să o dovedească.

Control de calitate excepțional

Acceptăm numai cel mai bun, astfel încât producția noastră este controlată rigid pentru a ne asigura că respectă cele mai înalte standarde posibile. Avem certificate care să demonstreze și asta.