ECONOMII DE PÂNĂ LA 20%

La Dakea, ne mândrim să oferim contractorilor cel mai bun preț posibil – cu până la 20% mai puțin decât companiile rivale de ferestre de mansardă. Reducem costurile legate de procesul de producție, lanțul de aprovizionare și nu adăugăm caracteristici inutile care umfla prețul și nu adaugă valoare produsului final.

Așa este, calitatea nu trebuie să fie scumpă cu Dakea.

ASIGURAREA CALITĂȚII

Cu peste 80 de ani de experiență în fabricarea ferestrelor de mansardă, am atins cele mai înalte standarde de producție posibile. Suntem atât de încrezători în calitatea produsului nostru – fereastra de mansardă Dakea vine cu o garanție de 20 de ani.

INSTALARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

Am dezvoltat accesoriile de instalare Dakea având în vedere profesioniștii. Utilizarea funcțiilor și accesoriilor noastre inteligente vă va sprijini procesul de instalare pentru a face montajul ferestrelor noastre de mansardă mai ușor și în mod semnificativ mai ușor.

– 100% etanșeitate la apă și o izolare mai bună cu cadrul de hidroizolare Dakea Quick Install (RUC) și cadrul de termoizolare (IFC) – ambele pre-tăiate la dimensiune, realizate din materiale de înaltă calitate și livrate gratuit cu unele ferestre din gama Dakea

– Instalare intuitivă cu instrucțiuni ilustrate, canelura pe cadru pentru poziționarea ușoară a consolelor de fixare, șuruburi torx care asigură o mai bună aderență a șurubelniței electrice

RECOMPENSE

Nu a fost niciodată mai ușor să obții bani suplimentari de cheltuit în magazinele tale preferate sau să te premiezi cu instrumente și articole utile. Acum, cu aplicația mobilă gratuită Dakea Pro App de fiecare dată când instalați o fereastră, puteți scana codul QR de pe plăcuța de identificare și bam!… Punctele DAK aterizează în contul dvs. și vă așteaptă să le cheltuiți pe orice doriți. DAK-uri suplimentare sunt, de asemenea, acordate dacă vă invitați colegii instalatori. Atenție la promoțiile în care DAK-urile sunt, de asemenea, în joc.

OFERTA PENTRU PROFESIONISTI. CURIOS?

PROIECTE LA CARE DAKEA A LUCRAT RECENT

Modalități De Reducere a Zgomotului Din Exterior

Crearea unui cămin liniștit și silențios poate fi o provocare pentru proprietarul sau constructorul clădiri...

CITESTE MAI MULT

DAKEA TRECE LA AMBALAJE FĂRĂ PLASTIC

La Dakea, toate activitățile sunt organizate în jurul sustenabilității. În calitate de companie, putem face...

CITESTE MAI MULT

CUM SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI IZOLAREA CASEI

Improving your home's insulation can be a great way to lower heating bills, reduce your carbon emissions, a...

CITESTE MAI MULT

NOUA RAMĂ DE ETANȘARE LANSATĂ DE DAKEA

Dakea, a lansat un nou model de ramă de etanșare, Dakea FCX Combi, pentru a complete  gama sa de accesorii ...

CITESTE MAI MULT

A FI ÎN SIGURANȚĂ ÎN TIMPUL PANDEMIEI

La Dakea, suntem siguri că oricine instalează ferestrele și accesoriile noastre de înaltă calitate lucrează...

CITESTE MAI MULT

CEREȚI O OFERTĂ

    arrow_long_right