Profesionişti

STIMATE INSTALATOR,

Suntem încântați să vă prezentăm în Dakea, unde ne concentrăm pe soluții dezvoltate în cooperare cu acoperișuri profesioniști pentru a vă îmbunătăți munca și a reduce timpul de instalare, respectând în același timp standarde tehnice înalte.
Aflați mai multe despre aceste beneficii și de ce Dakea este o alegere inteligentă pentru profesioniști.

ACCESORII GRATIS

Accesoriile gratuite vă ajută să economisiți bani pentru produse care oricum ar trebui achiziționate. Ceea ce înseamnă că economisești bani și economisești timp la locul de muncă!

IFC gratuit este inclus cu ferestrele Dakea Ultima. IFC Pentru alte ferestre Dakea, acest produs este disponibil ca articol suplimentar

RUC este inclus gratuit cu majoritatea ferestrelor de mansardă din gama Better și Ultima.

INSTALARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Am dezvoltat accesoriile pentru instalare rapida Dakea cu gândul la profesioniști. Datorită funcțiilor inteligente, accesoriile noastre face procesul de instalare mai ușor și mai rapid.

Cadrul din folie de protecție Dakea (RUC) este confecționat dintr-o bucată fără cusături, astfel încât asigură o etanșare la apă 100%, iar forma sa dreptunghiulară vă va ajuta să tăiați drept, facilitând instalarea. Este un produs avansat tehnic conceput pentru a proteja etanșeitatea la apă a acoperișului și a construcției.

Cadrul de termoizolație este pre-tăiat, ceea ce asigură o instalare mai rapidă și fără defecte. Tot ce trebuie să faceți pentru a-l instala, este să lipiți partea adezivă.

Ferestrele de mansardă Dakea se instalează la fel ca alte mărci populare de ferestre. Instalatorilor le va fi ușor să urmeze instrucțiunile pas cu pas.

PROFIT MAI MARE

Dakea vă oferă cea mai bună valoare pentru bani, astfel încât să puteți câștiga mai mult decât cu orice alt brand competitiv. Clienții dvs. (proprietarii de case, investitorii) vor primi mai multe caracteristici pentru un preț imbatabil. Combinați asta cu garanția noastră de 20 de ani și vor fi absolut încântați de serviciile dvs.


O GAMĂ LARGĂ

Majorității nevoilor clienților, rame de etanșare care sunt compatibile cu cele mai populare tipuri de învelitori, jaluzele și alte accesorii și soluții comune de confort pentru acoperișuri cu panta între 0 și 90 de grade.

Gama Dakea este ușor accesibilă, ușor de înțeles și ușor de vândut. Iar calitatea înaltă este întotdeauna garantată.

GARANŢIA

În fiecare fereastră, clientul dvs. va găsi informațiile necesare pentru a se înregistra gratuit pentru garanția de 20 de ani. Tot ce are nevoie un proprietar de casă este conținut în plicul lipit pe fereastra. Vă rugăm să reamintiți proprietarului să facă pașii necesari pentru înregistrare.

Nu ezitați să înregistrați garanția ferestrei pentru client. Nu aveți nevoie decât de seria ferestrei de pe placa de producție, împreună cu detaliile clienților. În acest caz, nu uitați să trimiteți clientului formularul de garanție transmisibil imprimat. Acest lucru oferă o valoare adăugată fantastică serviciului dvs. de instalare, fiind în măsură să ofere gratuit această garanție extinsă, transferabilă.

Pentru mai multe detalii, precum și termenii și condițiile complete ale programului, vă rugăm să ne vizitați la DAKEA.net

testing roof windows

LINKURI RAPIDE

CONTACTAȚI-NE

Dacă aveți întrebări și doriți să vă înscrieți la newsletter-ul nostru, alăturați-vă comunității.

Dakea sau bazei noastre de date pentru a primi informații de la noi - suntem aici pentru dvs. Ne puteți urmări pe Facebook pentru a fi la curent cu toate actualizările: www.facebook.com/HelloDakea/.