Media

SCOPUL NOSTRU ESTE DE A FACE MAI ACCESIBILE FERESTRELE DE MANSARDĂ DE ÎNALTĂ CALITATE. ÎNALTĂ CALITATE. FURNIZĂM PRODUSE DE CALITATE, GÂNDINDU-NE LA PROFESIONIȘTI. LE DEPĂȘIM AȘTEPTĂRILE, ASIGURÂND VALOARE EXCELENTĂ LA UN PREȚ MAI BUN.

MARCA DAKEA

Dakea face parte din portofoliul de mărci ale ALTATERRA Kft, societate care aparţine concernului privat danez VKR Holdings, care a fost înfiinţat cu scopul de a produce ferestre de mansardă şi accesorii corelate. Acestea sunt produse de cea mai înaltă calitate, cu sistem unicat de asistenţă service, proiectat astfel încât să aducă mai multe beneficii şi mai puţine riscuri pentru profesionişti şi pentru proprietarii caselor.

Dakea brand

PIEŢE EUROPENE

Marca este disponibilă în ţările europene, precum: Marea Britanie, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, România, Franţa, Olanda, Danemarca, Belgia, Spania, Italia.

European Market

CERTIFICAT ISO

Fabrica de clasă mondială cu randament confirmat prin Certificatul ISO depune toate eforturile pentru a furniza utilizatorilor finali produse la cel mai înalt nivel mondial. Atenţia obsesivă pentru fiecare detaliu (fiecare şurub, fiecare operaţiune şi fiecare detaliu de material a fost testat în conformitate cu cele mai înalte standarde) împreună cu experiența îndelungată ne permit să răspundem celor mai înalte cerințe ale utilizatorilor.

ISO certified

DE DESCĂRCAT

AVEŢI ÎNTREBĂRI?

CONTACTAŢI DEPARTAMENTUL NOSTRU DE VÂNZĂRI