Articol

FERESTRELE DAKEA ‘RAISE THE ROOF’ TRANSFORMĂ MANSARDELE ÎN LEEDS

Pentru un restaurator de proprietate imobiliară professional, cînd se angajează la renovarea unui apartament într-un cartier exclusiv din Leeds, calitatea şi să scoată maximul posibil din fondul bugetar, sunt aspecte esenţiale de desfăsurare. Aşadar, contractorul firma Room at the Top a propus şi a instalat ferestrele mansarde Dakea Better Safe PVC – care asigură o calitate superioară şi o valoare crescută faţă de celelalte firme de pe piaţă.

La începerea lucrărilor de renovare, apartamentul cu trei dormitori includea un spațiu tipic mansardă, folosit simplu pentru depozitare. În faza de proiectare, clientul a avut trei obiective principale - creșterea valorii proprietății, îmbunătățirea spațiului și maximizarea luminii în structura acoperișului.

Planurile de renovare ale mansardei au fost elaborate de arhitectul clientului incluzând două dormitoare duble, fiecare cu baie proprie și un studiu, transformând proprietatea efectiv într-o proprietate cu două etaje cu o suprafață aproape dublă faţă starea iniţială. Pentru a umple fiecare cameră cu lumină și a permite o ventilație naturală, arhitectul a proiectat în total 13 ferestre de mansardă pe noua structură de acoperiș.

Contractorul Room at the Top a fost responsabil pentru toate lucrările de structură, precum și pentru specificarea materialelor de construcție, inclusiv ferestrele de mansardă. Directorul general, Jon explică cum Dakea este în prezent constructorul preferat al firmei: „Ca afacere, am utilizat permanent geamuri de acoperiș similare, dar furnizate de către un alt producător. In ultimii ani însă am observat o deteriorare a calității, fapt ce ne-a solicitat să căutăm un alt furnizor. Astfel am întâlnit firma Dakea care este în prezent firma noastră cea mai preferată în domeniu.

„In cazul proiectului de față, am instalat ferestre de mansardă Dakea Better Safe PVC, în majoritate dimensiunea M4 (78 x 98cm) și doar două ferestre tip C2 (55 x 78cm). Opțiunea PVC a fost aleasă pe de o parte deoarece se potrivește pentru încăperile cu umiditate ridicată, cum sunt băile aparţinînd fiecărei camere în cazul nostru, dar și datorită calităţii asigurate. Realmente aceste ferestre oferă valoare pentru bani.

Better Safe PVC necesită o întreținere minimă, cu geamuri ușor de curățat, foarte rezistente care nu solicită multă îngrijire. În ceea ce privește suprafaţa vitrată, noua soluție Thermostat oferă o performanță excelentă cu o capacitate de 1,3 W / m2K de conservarea energiei, precum și o sticlă exterioară întărită și o sticlă interioară laminată, asigurând o rezistenţă mai ridicată în caz de spargere.

Cele 20 de ani de garanţie cu Dakea este la fel o propunere atractivă pentru clienți, după cum evidenţiază Jon: „Oferim clienților noștri o garanție de 15 ani asupra lucrărilor desfăşurate, aşadar faptul că Dakea asigură o garanție de 20 de ani pe ferestre, este evident pentru clienți. Literalmente este vorba doar de înregistrarea numărului de identificare a ferestrei și a detaliilor clientului pe site-ul web Dakea.

„Fereastra de vorbă, precum și celelaltele din gama Dakea, este un produs excellent pentru clienţii noştri de asemenea din punct de vedere al designului. Mânerul aflat din partea de jos al geamului ușurează utilizarea lui, spre deosebire de unele ferestre cu mâner greu accesibil situat în partea de sus a acesteia, caz în care pentru folosirea adecvată trebuie cumpărat şi o tijă de extensie.

„De asemenea, ferestrele dispun și de o supapă de ventilație, precum și de un mâner cu două poziții suplimentare de blocare pentru asigurarea ventilației. Montarea este absolut simplă, toate componentele şi accesoriile sunt incluse în pachet, chiar și un cadru din folie de protecţie așadar totul este la îndemână. Detaliile de design, cum și în cazul de mai sus, contează foarte mult pentru noi și pentru clienții noștri."

Din perspectiva serviciului pentru clienți, Jon a lăudat astfel firma: „Știm toți că din când în când lucrurile avansează mai greu, cu toate acestea, afacerea noastră se străduie să satisfacă preferințele clienții noștri. Unul dintre faptele cele mai răcoritoare în legătură cu Dakea este moralitatea firmei identică cu cea de-a noastră. Așadar, în cazurile foarte rare în care clientul a fost nevoit să se refere la termenul de garanție, problema a fost tratată rapid și eficient.

„La fel și din punct de vedere tehnic, ori de câte ori aveam o întrebare, nimic nu le-a fost problemă, și este foarte liniștitor să știi că există o rețea de asistență la îndemână care să te ajute.”

Pentru desfășurarea lucrărilor structurale proprietarul a contractat firma Room at the Top bazată în Leeds, care a proiectat ridicarea acoperișului și extinderea grinzilor către fațada clădirii precum și renovarea completă a spatelui proprietății. Modificarea a cuprins două extensii pentru a crea o formă de C pe plan, ridicând pasul acoperișului rezultînd astfel într-un spațiu mai larg de mansardă.

Proprietarul, a finalizat renovarea el însuși prin așezarea izolației și pardoselilor. Comentând instalarea feresterei de mansardă, a spus următoarele: „Am efectuat o mulțime de renovări de-a lungul anilor trecuți și trebuie să vă spun că Dakea și ferestrele lui sunt tocmai impresionante. Sunt exact genul de finisaj de calitate pe care îl căutam și cu garanția de 20 de ani în vigoare, care este transferabil la vânzare, asigură o adevărată liniște sufletească clienților. ”

Articol

CREŞTEREA LUMINOZITĂŢII ÎN INTERIOR

Modificarea mansardelor a devenit, pe bună dreptate, populară datorită faptului că reprezintă un mod mai ie... CITESTE MAI MULT

Articol

REZISTENŢA LA CUTREMURE ÎN OLANDA

ZONA DE RISC Provincia Groningen este cunoscută după apariţia cutremurelor cauzate de extracţia de gaz care... CITESTE MAI MULT

Articol

DAKEA VINTAGE PENTRU MANOR DRIVE

Firma Massey Limited a selectat ferestrele Dakea Better Vintage pentru noile locuinţe din zona rezidenţială... CITESTE MAI MULT