Articol

CREŞTEREA LUMINOZITĂŢII ÎN INTERIOR

Modificarea mansardelor a devenit, pe bună dreptate, populară datorită faptului că reprezintă un mod mai ieftin şi neinvaziv de creştere a suprafeţei locuibile din imobile. În anumite spaţii, precum această casă unifamilială construită în anul 1900 şi renovată în 1978, doar câteva modificări au reuşit să facă o diferenţă imensă. În doar câteva zile echipa care lucra la acest proiect a înlocuit luminoarele vechi de acoperiş cu 6 ferestre noi de mansardă Dakea Ultima, ceea ce a permis creşterea cantităţii de lumină naturală şi de aer care pătrunde în interior deschizând suprafaţa pentru mediu. Graţie construcţiei speciale, sistemul Dakea Ultima a dus, de asemenea, la reducerea zgomotului stradal şi la îmbunătăţirea izolaţiei termice.

Interior design roof windows

SCHIMBAREA ASPECTULUI ŞI A CARACTERULUI SPAŢIULUI DE LOCUIT

Având în vedere starea ferestrelor vechi montate pe acoperişul acoperit cu plăci din ciment fibros, cu siguranţă, se impunea înlocuirea ferestrelor pentru a asigura un mediu sănătos şi sigur pentru proprietari. Prin introducerea unei ferestre adiţionale în living s-a luminat suprafaţa şi a crescut circulaţia de aer proaspăt în această casă pe o suprafaţă de 99m2. Noua fereastră mai mare din baie asigură o privelişte mai largă la cer ceea ce a permis iluminarea şi conferirea spaţietăţii acestei mici încăperi. Fereastra adiţională din living, precum şi decizia de înlocuire a uneia dintre vechile ferestre cu două ferestre similare cu ramă de etanșare combi (prima vândută de către Dolle în Danemarca!), au creat un efect similar cu cel ce putea fi obţinut prin montarea unei ferestre mai mari creând impresia unui perete de sticlă, pentru doar o fracţiune din preţ.

Housebuilding roof windows

REZULTATUL

Proprietara casei, atunci când a fost întrebată, ne-a răspuns că este foarte mulţumită de lumina adiţională. Apreciază, de asemenea, izolarea acustică a ferestrelor Ultima, deoarece un autobuz local trece pe lângă casa acesteia de câteva ori pe zi. Fără îndoială – această modificare a mansardei s-a terminat cu succes!

Adding light to an interior - roof window
Articol

DAKEA VINTAGE PENTRU MANOR DRIVE

Firma Massey Limited a selectat ferestrele Dakea Better Vintage pentru noile locuinţe din zona rezidenţială... CITESTE MAI MULT

Articol

TRANSFORMAREA HAMBARULUI ÎN LANGFORD BARTON

Atunci când proprietarul imobilului, Richard Prowse, necesita ferestre de mansardă universale care ar fi uş... CITESTE MAI MULT