Articol

DAKEA VINTAGE PENTRU MANOR DRIVE

Firma Massey Limited a selectat ferestrele Dakea Better Vintage pentru noile locuinţe din zona rezidenţială prestigioasă din Sutton Coldfield. Selectate pentru a se preta excelent în aspectul estetic din mediu, ferestrele Better Vintage au fost apreciate pentru montajul facil, precum şi pentru preţurile avantajoase.

Cartierul privat Manor Drive, alcătuit din cinci clădiri de sine stătătoare cu cinci dormitoare a fost construit de către Massey Limited pentru a satisface cererea în creştere de reşedinţe în această regiune. În întregul proiect au fost instalate 25 de ferestre de mansardă Better Vintage KCV C4A împreună cu rama de etanșare Dakea KUF C4A Vintage Flashing. Ideale pentru zonele de patrimoniu cultural şi pentru proiectele de renovare, ferestrele KCV sunt fabricate din lemn de pin uscat în cuptor, din păduri cu certificat FSC, cu profil exterior negru vopsit şi cu plintă pentru sticlă. Modelul Better Vintage este, de asemenea, prevăzut cu cadru din folie de protecție gratuit (RUC) pentru montajul rapid şi facil de fiecare dată.

Roof windows Dakea Vintage for manor drive

Cum a comentat Nigel Massey, directorul Massey Limited: „Am selectat ferestrele în baza recomandării primite de la furnizorii noştri de încuietori, Hart Ironmongery, care foloseşte şi livrează produsele Dakea. Anterior nu am colaborat cu Dakea, dar ferestrele erau de calitate extraordinară, iar preţul acestora era corespunzător, de aceea am şi acceptat recomandarea. Când am ajuns la faţa locului eram cu totul mulţumiţi de produsele livrate, de facilitatea de montaj, precum şi de efectul final, aşadar cu siguranţă vom colabora din nou cu Dakea pe viitor”.

Dake Vintage for manor drive roof window

Paul Hart, Director al Hart Ironmongery Ltd., a recomandat fereastra Dakea Better Vintage în baza aspectului estetic corespunzător şi a preţului competitiv al acesteia: „Pe lângă argumentul privind preţul, de la Dakea primiţi, de asemenea, service excelent şi realizare rapidă”. După cu a comentat Paul: „Plusul ce constă în garanţia de 20 de ani pentru produsele înregistrate este un argument într-adevăr excelent în favoarea achiziţiei. Recomand în mod frecvent ferestrele Dakea clienţilor şi nu sunt niciodată dezamăgiţi”. Dakea Better Vintage cu finisaj de tablă se potriveşte pentru toate sistemele de acoperiş cu pantă de 15-90°. Toate produsele sunt cuprinse în mod standard de o garanţie de 10 ani care poate fi prelungită până la o garanţie de 20 de ani după înregistrarea ferestrei pe site-ul internet al Dakea.

Dakea Roof Windows Installing
Articol

DAKEA VINTAGE PENTRU MANOR DRIVE

Firma Massey Limited a selectat ferestrele Dakea Better Vintage pentru noile locuinţe din zona rezidenţială... CITESTE MAI MULT

Articol

TRANSFORMAREA HAMBARULUI ÎN LANGFORD BARTON

Atunci când proprietarul imobilului, Richard Prowse, necesita ferestre de mansardă universale care ar fi uş... CITESTE MAI MULT