Articol

A FI ÎN SIGURANȚĂ ÎN TIMPUL PANDEMIEI

La Dakea, suntem siguri că oricine instalează ferestrele și accesoriile noastre de înaltă calitate lucrează din greu pentru a se menține pe ei înșiși și pe toți cei din jur, cât mai în siguranță. Suntem aici pentru a vă ajuta și a vă sfătui în aceste vremuri grele, oferindu-vă asistență în fiecare etapă. Iată cum vă putem ajuta …

Alegerea ferestrei

Cu cât poți face mai puține călătorii, cu atât vei fi mai sigur și tu și colegii tăi. Așadar, am făcut ca identificarea ferestrei potrivite pentru proiectul dvs. să fie cât se poate de simplă. Accesați configuratorul nostru ușor de completat și util – conceput pentru profesioniști. Completați detaliile relevante pentru dvs., din parametrii tehnici, dimensiunea și numărul ferestrelor și tipul ramie de etanșare și vă vom recomanda fereastra de mansardă ideală pentru proiectul dvs.

Toate sfaturile de care ai nevoie

Aveți întrebări despre produsele noastre? Pur și simplu contactați echipa noastră de asistență pentru clienți prin telefon sau trimiteți solicitarea dvs. prin intermediul paginii de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore. Vă putem face o ofertă și vă putem răspunde și la orice întrebări tehnice.

Puteți solicita să discutați cu managerul local de vânzări pentru a primi sfaturi personalizate despre produse și să vă adresați comerciantului local pentru a vă procesa comanda. Și ASM-ul dvs. local Dakea vă poate vizita virtual sau în siguranță la fața locului pentru prima dvs. instalare, pentru a vă asigura că totul funcționează la fel de bine cum ar trebui.

De asemenea, ne mândrim cu faptul că vă oferim videoclipuri instructive detaliate ale experților, care vă arată cum să instalați diferite stiluri de ferestre de mansardă și ramele de etanșare Dakea la cel mai înalt standard.

A castiga premii

Când cumpărați o fereastră sau un accesoriu Dakea, livrăm mai mult decât simpla comandă: vă suntem alături la fiecare pas. Aplicația noastră vă oferă asistență tehnică și șansa de a câștiga recompense. Pur și simplu descărcați Dakea PRO.app apoi scanați codul QR pentru a vă înregistra ferestrele de mansardă Dakea. Acest lucru vă va activa nu numai garanția de 20 de ani, ci vă va permite, de asemenea, să colectați puncte pe care le puteți schimba apoi pentru orice, de la îmbrăcăminte de lucru la vouchere de e-shop larg utilizabile.

Si amintesteti…

Sfaturile cu privire la tratarea virusului se schimbă, în funcție de măsurile guvernamentale și de locul în care locuiți. Așadar, țineți-vă mereu la curent cu cele mai recente linii directoare guvernamentale privind practicile de lucru sigure în timpul pandemiei, în special în casele altor persoane.

Articol Kondensacja na oknie

CONDENSAREA VAPORILORI DE APĂ PE FERESTRE

Ce înseamnă condensarea vaporilor de apă, cum să o preveniţi şi cum să procedaţi în cazul în care a apărut ... CITESTE MAI MULT

Articol

CREŞTEREA LUMINOZITĂŢII ÎN INTERIOR

Modificarea mansardelor a devenit, pe bună dreptate, populară datorită faptului că reprezintă un mod mai ie... CITESTE MAI MULT

Articol

FERESTRELE DAKEA ‘RAISE THE ROOF’ TRANSFORMĂ MANSARDELE ÎN LEEDS

Pentru un restaurator de proprietate imobiliară professional, cînd se angajează la renovarea unui apartamen... CITESTE MAI MULT