Articol

PUTEREA PARTENERIATULUI

Dezvoltând relaţii puternice cu producătorii principali, comercianţii pot utiliza accesul la resurse, unelte şi instructajul avansat privind produsele pentru echipele acestora. Mai mult decât atât acest lucru poate avea un impact considerabil asupra satisfacţiei clientului, iar ceea ce este important asupra rentabilităţii întregii companii.

În ciuda avansului tehnologic care asigură dezvoltarea rapidă atât în ceea ce priveşte calitatea, cât şi disponibilitatea informaţiilor despre produse, relaţiile dintre client, comerciant şi producător nu au fost niciodată atât de importante. Comercianţii sunt ideal pregătiţi pentru a oferi cea mai bună consultanţă cu putinţă pentru clienţii care doresc să îndeplinească anumite cerinţe specifice ale proiectelor. Fiind siguri că angajaţii sunt bine informaţi şi cunosc produsele, agenţii comerciali pot asigura serivicii clienţi excelente şi crea un argument privind avantajele competitive. Unul dintre cele mai bune moduri de a crea o bază puternică de cunoştinţe privind produsele îl constituie colaborarea directă cu producătorii.

Parteneriatul pozitiv pe care firma de construcţii Beesley and Fildes l-a construit cu principalul producător de ferestre de mansardă Dakea, constituie un exemplu ideal de beneficii ce decurg din această abordare. Vânzătorul poate să-şi desfăşoare activitatea şi să conştientizează angajaţii privind produsele. Beesley and Fildes au zece filiale în întreaga zonă de nord-vest din Maria Britanie cu sediul în Huyton aproape de Liverpool. Ian Carr, directorul de produse pentru acoperiş al comerciantului dorea să găsească mai mulţi parteneri care să asigure o ofertă rentabilă şi inovatoare de produse adaptată la oferta de afaceri a acestuia. Experienţa de peste 75 de ani în proiectarea, fabricarea şi inovarea ferestrelor de mansardă, l-au convins pe Ian că începerea colaborării cu Dakea – parte a celei mai mari firme producătoare de ferestre de mansardă la nivel mondial, VKR Group – va fi un pas natural în activitatea acestuia.

Ian a declarat: „Sunt încântat de susţinerea pe care am primit-o din partea Dakea. Acest lucru este datorat în special directorului de vânzări Chris Phillips care a instruit în scurt timp angajaţii, a transmis cunoştinţe echipei privind ţiglele şi ferestrele de mansardă, dar şi au asigurat diferite materiale de marketing privind punctele de vânzare şi liste de preţuri”. Datorită cunoştinţelor primite de la Chris privind diferenţele dintre produse şi posibilitatea de a calcula preţurile, membrii echipei Beesley and Fildes au reuşit să obţină o platformă simplă de instruire privind vânzările care s-a dovedit preţioasă pentru fiecare birou comercial şi privind fiecare colaborator.

Chris a declarat: „Instructajul permite agenţilor de vânzări să obţină informaţii privind produsele noastre şi apoi să transmită aceste informaţii cheie clienţilor”.

Pe lângă acestea Beesley and Fildes folosesc pachetul de instrumente online Dakea, care asigură asistenţă esenţială privind vânzările. Acesta asigură materiale grafice privind produsele Dakea ce pot fi descărcate, inclusiv logotipuri, poze şi bannere, adaptate la conştientizarea mărcii, care pot fi amplasate pe pagina de internet a comerciantului. Pe lângă acestea setul de instrumente online Dakea conţin de asemenea diferite fişe de calcul cu preţurile produselor, împreună cu indicaţiile privind modul de optimizare a conţinutului şi de generare a mişcării atât în Dakea, cât şi pe propriile pagini de internet, pentru a susţine vânzarea. Ian a comentat produsele Dakea, adăugând: „Graţie garanţiei impunătoare de 20 de ani, accesorii gratuite de montaj, precum cadrul de termoizolație și cadrul din folie de protecție, suntem cu adevărat încântaţi să vindem produsele Dakea. În cadrul gamei de accesorii care sporesc confortul am putut folosi jaluzelele Dakea, care fac parte din dotarea ferestrelor de mansardă Ultima”.

The power of partnership DAKEA

Unul dintre produsele esenţiale din oferta Dakea îl reprezintă fereastra de mansardă Ultima. Datorită tehnologiei inovatoare utilizate, zgomotul poate fi redus cu 50%, mai eficient decât în cazul ferestrelor de mansardă standard. Ultima, reduce considerabil zgomotul de lovituri precum ploaie sau grindină, precum şi zgomotul din exterior, inclusiv zgomotul stradal. Datorită tehnologiei Comfort Glass utilizate ansamblul asigură protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete (UV) şi poate reflecta 95% din radiaţiile UV nocive. Datorită celor două straturi cu emisie redusă cu acţiune dublă, sistemul Ultima a fost proiectat astfel încât să asigure că imobilul va rămâne răcoros vara şi că va păstra căldura pe durata iernii – reducând cheltuielile cu energia în gospodărie, precum şi protejând mobilierul şi interiorul de pierderea de culoare. Pe lângă acestea sticla Titan Glass face ca fereastra să nu necesite mentenanţă şi să asigure un nivel mai ridicat de protecţie împotriva loviturilor puternice sau fisurării sticlei decât ferestrele standard.

Distributor DAKEA partner

Ian a continuat: „În depozit avem numeroase ferestre de mansardă Ultima, iar de la depozitarea acestor produse, am avut o creştere de 15-20% a vânzărilor de ferestrelor de mansardă. Datorită termenului scurt de livrare, în ziua următoare, precum şi a unei serii de soluţii inovatoare în ceea ce priveşte zgomotul şi beneficiile structurale, Ultima are atât de multe avantaje încât poate fi vândută cu uşurinţă clienţilor în toate filialele noastre”. Pe lângă acestea în legătură cu instructajul tehnic ce se apropie planificat pentru angajaţii Beesley and Fildes – inclusiv utilizând uneltele de instructaj online, precum Academia Dakea – Ian este foarte optimist, iar angajaţii acestuia îşi vor putea dezvolta relaţii foarte pozitive cu Dakea şi cu gama impunătoare de produse a acesteia, pentru a permite dezvoltarea în continuare a activităţii de afaceri. Colaborarea puternică dintre comerciant şi producător aduce beneficii tuturor părţilor. Echipa bine informată de agenţi comerciali va putea recomanda mai bine produsul corespunzător, instalatorii vor primi cele mai bune sfaturi bazate pe cunoştinţele aprofundate, ceea ce măreşte satisfacţia clienţilor partenerului, ceea ce ajută la dezvoltarea activităţii.

The power of partnership
Articol

DAKEA VINTAGE PENTRU MANOR DRIVE

Firma Massey Limited a selectat ferestrele Dakea Better Vintage pentru noile locuinţe din zona rezidenţială... CITESTE MAI MULT

Articol

REZISTENŢA LA CUTREMURE ÎN OLANDA

ZONA DE RISC Provincia Groningen este cunoscută după apariţia cutremurelor cauzate de extracţia de gaz care... CITESTE MAI MULT