Articol

CONSTRUCTORUL FACE O ALEGERE MAI INTELIGENTĂ – JEWSON (STOCKPORT)

David Ellerby, constructor de case cu sediul în Cheshire, înregistrat în National House-Building Council (NHBC) a luat legătura cu Dakea, pentru a căuta ferestre de mansardă pentru propriile imobile de sine stătătoare cu patru dormitoare în zona rurală Wilmslow. Izolaţia termică şi eficiența energetică au avut un impact decisiv asupra specificaţiei acesteia, deoarece imobilele de înaltă calitate sunt înconjurate de terenuri deschise, pitoreşti.

David Ellerby a declarat: „Pentru a înţelege mai bine opţiunile disponibile, am vizitat filiala locală a companiei Jewson din Stockport. Echipa acesteia mi-a prezentat marca Dakea, precum şi experiența companiei care face parte din grupul ce se ocupă de fabricarea de ferestre pentru mansardă, VKR Group”. David a optat pentru Dakea Ultima pentru imobilele sale după ce firma Jewson a organizat o întâlnire cu reprezentantul comercial Dakea, Christopher Phillips. David a adăugat: „Ultima oferă caracteristicile şi calitatea ce poate fi comparate cu uşurinţă cu geamurile triple – pentru doar o fracţiune de greutate şi la un preţ competitiv. Datorită coeficientului U în valoare de 1,2 W/m2K, care asigură izolaţie termică perfectă, Ultima îmbunătăţeşte eficacitatea termică a imobilului şi asigură temperatura confortabilă în interiorul încăperii pe toată durata anului”.

Datorită tehnologiei Comfort Glass utilizate geamul asigură protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete (UV), reflectând 95% din radiaţiile UV nocive. Această construcţie unicat a suprafeţei vitrate asigură menţinerea răcorii vara şi a căldurii iarna, ceea ce permite reducerea costurilor cu energia în gospodărie. Simplă şi uşor de întreţinut, Ultima conţine, de asemenea, sticlă Titan Glass. Această peliculă externă din dioxid de titan descompune materialele organice ceea ce permite spălarea acestora de către ploaie, ceea ce reduce considerabil necesitatea de spălare manuală.

Jewson (Stockport) roof windows

Sistemul Ultima este, de asemenea, livrat cu garanţia transmisibilă, unică pe piaţă, pentru o perioadă de 20 de ani. David a adăugat: „Garanţia acordată pentru modelul Ultima asigură linişte sufletească atât constructorilor, cât şi clienţilor - datorită garanţiei pe viaţă pentru defectele cauzate de grindină, asigurând siguranţă şi protecţie pe o perioadă îndelungată după achiziţionarea imobilului”. Odată cu terminarea primei etape din lucrările de dezvoltare, Mark Backhouse, executantul lucrărilor de acoperiş cu o experienţă de peste 35 de ani, a montat în prezent 10 din cele 20 de ferestre Ultima, destinate pentru realizarea proiectului. Mark Backhouse a declarat: „Este prima oară când am montat ferestre de mansardă Dakea Ultima – şi acesta a fost un proces uşor şi rapid. Datorită utilizării cadrului de izolare (IFC) şi a cadrului din folie de protecție (RUC), fiecare instalare este executată respectând calitatea ridicată şi asigură finisajul excelent”.

Housebuilding

Aceste dispozitive asigură protecţia acoperişului prin instalaţia sigură şi etanşă, reduc considerabil posibilitatea de apariţie a curenţilor de aer, precum şi infiltrarea apei. Christopher Phillips, directorul regional de vânzări din Dakea, a declarat: „Fereastra de mansardă Ultima este soluţia ideală pentru constructorii care doresc să le verifice proprietăţile pe viitor şi să asigure valoare adăugată pentru clienţii lor”. „Graţie valorii coeficientului U mai redus decât cerinţele europene şi britanice, precum şi a garanţiei de 20 de ani, Ultima este o alegere mai bună de ferestre de mansardă atât pentru constructorii de case, cât şi pentru instalatori”. Dakea se bazează pe experienţa de peste 75 de ani în proiectarea, fabricarea ferestrelor de mansardă şi în inovarea în toate produsele sale, inclusiv în produsele Ultima, deoarece este parte a celei mai mari companii mondiale producătoare de ferestre de mansardă – VKR Group.

Housebuilding mini
Articol

DAKEA VINTAGE PENTRU MANOR DRIVE

Firma Massey Limited a selectat ferestrele Dakea Better Vintage pentru noile locuinţe din zona rezidenţială... CITESTE MAI MULT

Articol

TRANSFORMAREA HAMBARULUI ÎN LANGFORD BARTON

Atunci când proprietarul imobilului, Richard Prowse, necesita ferestre de mansardă universale care ar fi uş... CITESTE MAI MULT