Articol

TRANSFORMAREA HAMBARULUI ÎN LANGFORD BARTON

Atunci când proprietarul imobilului, Richard Prowse, necesita ferestre de mansardă universale care ar fi uşor de instalat în hambarul acestuia, ferestrele Better Safe PVC de la firma Dakea erau o soluţie ideală. Imobilul situat în sud, în Devon este o clădire mare, cu două etaje localizată într-o regiune pitorescă. Pentru a îmbunătăţi imobilul deja impresionant, Richard dorea să extindă clădirea cu o bucătărie mare.

„Proiectul a început cu extinderea simplă a bucătăriei, însă după o anumită perioadă de reflexie am decis să anexăm la proiect şi o distilerie de gin”, a comentat Richard Prowse, proprietarul imobilului. „Calitatea luminii era foarte importantă pentru muncă şi ne doream ca soarele dinspre nord să lumineze bucătăria. Acest fapt implică adăugarea câtorva ferestre adiţionale în încăperea care avea deja şapte metri de geam dinspre faţadă”. Richard a decis că soluţia cea mai bună va fi montarea unei ferestre de mansardă. Având în vedere aceste lucruri a selectat fereastra Dakea Better Safe PVC, care au fost comandate prin filiala Ivybridge a firmei Jewson.

Barn conversion in Langford Barton

Datorită sticlei externe ranforsate şi a sticlei interne laminate, fereastra Dakea Better Safe PVC este uşor de curăţat, rezistentă la defecţiuni şi nu necesită mentenanţă. Fereastra este dotată cu o clapetă de ventilaţie şi mâner cu două poziţii adiţionale de închidere ceea ce îi permite să fie o soluţie ideală pentru bucătăriile mari, suprafeţele cu umiditate ridicată. Produsul extrem de versatil, asigură funcţiile solicitate în proiect de închidere şi autoînchidere, fiind şi uşor de montat. Pe lângă acestea pentru fereastră se acordă o garanţie de 20 de ani. Montajul ferestrelor de mansardă din PCV a fost relativ facil, lucru subliniat de Richard: „ferestrele sunt uşor de montat, de fapt singurul lucru pe care a trebuit să-l stabilim îl constituia amplasarea grinzilor şi căpriorilor şi trebuia să le ajustăm în funcţie de ferestrele montate. Acestea erau uşor sprijinite, aşadar a trebuit să avem o mică discuţie cu inginerul de construcţii privind amplasarea ulterioară a căpriorilor.”.

Barn conversion in Langford Barton roof windows

„Gestionarea acestui proiect afost foarte bună, nu am avut nicio problemă, dar aveam senzaţia că dacă am fi avut în orice moment nevoie de ajutor, am fi putut conta pe reprezentantul comercial. Reprezentanţii companiei Dakea au fost de câteva ori la faţa locului pentru a verifica dacă totul se desfăşoară bine – totul era realizat în mod excepţional.” În ceea ce priveşte procesul de lansare a comenzii, Steve McEvoy, directorul filialei companiei Jewson's Ivybridge din Devon a declarat: „Totul a fost extrem de simplu. A fost suficient să apelez o singură dată la biroul de vânzări, iar preţul şi termenul de livrare mi-au fost transmise imediat”. „Am folosit ferestrele Dakea pentru prima dată în acest proiect, iar serviciul primit este inegalabil – cu siguranţă vom folosi ferestrele Dakea din nou”.

Barn conversion in Langford Barton roof windows from a bird's eye view
Articol

CONSTRUCTORUL FACE O ALEGERE MAI INTELIGENTĂ

Firma Roof Trust cu sediul în nord est a selectat ferestrele de mansardă Dakea Ultima pentru a asigura cali... CITESTE MAI MULT

Articol

REZISTENŢA LA CUTREMURE ÎN OLANDA

ZONA DE RISC Provincia Groningen este cunoscută după apariţia cutremurelor cauzate de extracţia de gaz care... CITESTE MAI MULT