Articol

CONSTRUCTORUL FACE O ALEGERE MAI INTELIGENTĂ

Firma Roof Trust cu sediul în nord est a selectat ferestrele de mansardă Dakea Ultima pentru a asigura calitatea ridicată a instalării în numeroase clădiri de locuit. Ferestrele ULTIMA uşor de montat oferă o serie de beneficii pentru proprietarii caselor, inclusiv reducerea zgomotului exterior cu până la 50% comparativ cu alte ferestre standard de pe piaţă.

ROOF TRUST – FIRMĂ FAMILIALĂ DE MONTAJ DE ACOPERIŞURI,

, a selectat produsle Dakea – inclusiv fereastra inovatoare Ultima – pentru trei proiecte de renovare separate în zona Newcastle după discutarea cerinţelor acestora cu furnizorul local Rinus Roofing Supplies din Sunderland. David Bruce, director al Roof Trust a declarat: „Inspectând opţiunile disponibile pe piaţă ne-am dorit să găsim un producător al căror produse îndeplinesc cerinţele proprietarilor de locuinţe, precum şi asigură montajul facil”. Dakea ULTIMA asigură o serie de beneficii pentru proprietarul casei. Tehnologia Comfort Glass este alcătuită din două straturi cu funcţie dublă, proiectate pentru a proteja proprietăţile împotriva soarelui vara şi pentru a menţine căldura iarna, ceea ce duce la reducerea costurilor cu energia în gospodărie pe întreaga durată a anului.

Housebuilders makes the smarter choice

Datorită sticlei Titan Glass utilizate, Ultima asigură un randament energetic excepţional cu pierderi de căldură de doar 1,2 W/m2 K. Pe lângă acestea, pachetul de termopan este umplut cu Kripton, care conduce cu 46% mai puţină căldură decât Argonul utilizat în general. ULTIMA asigură protecţie impunătoare împotriva acţiunii radiaţiilor ultraviolete (UV), blocând până la 95% din radiaţiile UV nocive. David a continuat: „Dakea ULTIMA ne-a ajutat, de asemenea, să soluţionăm câteva probleme esenţiale legate de instalare. O problemă frecventă la faţa locului o constituie lipsa la faţa locului de monturi şi componente corespunzătoare, ceea ce încetineşte procesul de instalare. În cazul Ultima şuruburile corespunzătoare sunt livrate mereu în setul de montaj al ferestrei. Sună simplu, dar nu toţi furnizorii le asigură, iar acest lucru împreună cu utilizarea ramei de etanșare pentru ţiglă uşor de utilizat are o semnificaţie enormă pentru uşurinţa generală a montajului şi pentru a asigura calitatea instalării”. Pentru ferestrele ULTIMA se asigură o garanţie, unică pe piaţă, de 20 de ani şi sunt susţinute de experienţa de 75 de ani a companiei Dakea în proiectarea, fabricarea şi inovarea ferestrelor de mansardă.

Housebuilders makes the smarter choice DAKEA roof window

David a rezumat: „Recomandăm mereu ferestrele Dakea clienţilor noştri, datorită versatilităţii acestora, precum şi datorită economiilor impunătoare. Ferestrele Dakea reprezintă alegerea noastră numărul unu, deoarece asigură clienţilor noştri aspectul estetic excelent şi se potrivesc perfect pentru orice ramă pe durata montajului, ceea ce subliniază flexibilitatea acestora.” Mânerul amplasat în partea de jos a ferestrelor Dakea ULTIMA permit utilizatorilor să ajungă mai uşor şi să le deschidă depăşind provocările legate de disponibilitatea acestora pentru clienţi. Împreună cu instalările următoare de ferestre Dakea, planificate pe viitor de către Roof Trust, David şi firma se angajează în utilizarea avantajelor excepţionale ale Dakea pentru a asigura soluţiile viitoare.

Housebuilders makes the smarter choice DAKEA for smart professionals
Articol

VÂNZĂRI PUTERNICE CU SUSŢINEREA DAKEA

Dakea lucrează strâns cu firma Stormspell, asigurând o gamă largă de vânzări şi asistenţă tehnică pentru a ... CITESTE MAI MULT

Articol

CONSTRUCTORUL FACE O ALEGERE MAI INTELIGENTĂ

Firma Roof Trust cu sediul în nord est a selectat ferestrele de mansardă Dakea Ultima pentru a asigura cali... CITESTE MAI MULT