Întreţinere

Ferestrele de mansardă necesită puţină întreţinere – doar curăţarea obişnuită a geamului şi lăcuirea anuală a lemnului dacă fereastra este instalată în încăperi cu un nivel ridicat de umiditate. Toate ferestrele de mansardă se rotesc cu până la 165 de grade pentru a facilita curăţarea geamului exterior. În plus, ferestrele Better PVC, Best, Best PVC de la Dakea sunt livrate cu un strat Titan Glass care nu necesită întreţinere.

guarantee

titan glass titan glass

Geamul Titan Glass asigură o reducere fără egal a acumulării de murdărie pe suprafaţa exterioară a ferestrei.

În timpul procesului de fabricaţie a geamului, un strat microscopic special din dioxid de titan este aplicat direct pe suprafaţa geamului. Atunci când este expus la lumina solară, acest strat de titan declanşează un proces cu acţiune dublă:

titan glass
  1. Cu ajutorul unui proces „fotocatalitic”, stratul protector reacţionează cu radiaţiile ultraviolete prezente în lumina naturală pentru a descompune şi dezintegra reziduurile organice.
  2. Ploaia îndepărtează reziduurile dezintegrate. Astfel, întreţinerea ferestrelor dvs. protejează mediul şi vă scuteşte de griji!

În plus, sistemul Titan Glass permite uscarea mai rapidă – lasă geamul curat, cu mai puţine urme şi vă asigură o privelişte foarte clară, ceea ce îl face ideal pentru toate suprafeţele de geam exterioare din locuinţa dvs.

De asemenea, puteţi curăţa lemnul cu apă fierbinte cu săpun, dar reţineţi că frecvenţa mare a curăţărilor poate spori necesitatea de lăcuire a lemnului.

Lăcuiţi fereastra. Frecvenţa de lăcuire necesară depinde de umiditatea din încăpere. Puteţi folosi orice tip de lac pe bază de apă – dar asiguraţi-vă că este aplicat uniform.

Lubrifiaţi articulaţiile mediane pentru a asigura rotirea lină a ferestrei.

Curăţaţi zona din jurul jgheaburilor ferestrei pentru a asigura drenarea liberă a apei de ploaie în jurul ferestrei.

Întreţinere – rulouri

Rulourile nu necesită întreţinere periodică. Trebuie doar să le curăţaţi cu o lavetă umedă când consideraţi că este necesar.

 

blind

Întreţinere – rulouri exterioare

Vă recomandăm să curăţaţi periodic jgheabul şi zona din jurul ruloului.

Nu este necesară întreţinerea periodică a ruloului exterior pentru funcţionarea acestuia. Apelaţi la simţul dvs. practic şi veţi beneficia de rulou mulţi ani.

roller shutter

Întreţinere – deschizător electric

Puteţi curăţa motorul cu o lavetă umedă şi cu detergenţi normali.

Nu sunt necesare măsuri complicate de întreţinere pentru deschizătorul electric. Vă recomandăm numai să lubrifiaţi lanţul o dată pe an pentru a spori durabilitatea şi a asigura funcţionarea lină a acestuia

Maintenance