Despre Dakea

Despre Dakea
Oricine aţi fi, apelaţi la Dakea pentru câştiguri mai mari!

Bun venit la Dakea!

Marca nou creată, parte din portofoliul ALTATERRA Kft, companie din cadrul grupului danez privat VKR Holdings, a fost înfiinţată pentru a fabrica ferestre de mansardă şi accesorii asociate de cea mai bună calitate, cu un sistem unic de asistenţă şi servicii, conceput pentru a aduce profituri mai mari şi riscuri mai mici pentru profesionişti şi proprietari.

Experienţa şi cunoştinţele noastre solide, acumulate în 60 de ani de inovaţii, proiectare şi producţie în domeniul ferestrelor de mansardă, garantează satisfacţia deplină a clienţilor în privinţa ferestrelor noastre în următorii 20 de ani sau chiar mai mult.

Unităţi de producţie cu certificare ISO, de talie mondială, având capacitate garantată, în care atenţia şi eforturile sunt concentrate pe furnizarea celor mai bune produse, de la ferestre de mansardă complete până la cele mai mici detalii (fiecare şurub, fiecare operaţiune şi fiecare componentă esenţială au fost testate pentru a respecta cele mai înalte standarde). Această atenţie constantă acordată detaliilor şi experienţa acumulată vor face cu siguranţă o diferenţă pentru clienţii dvs., care doresc performanţe de cel mai înalt nivel pentru întreaga durată de viaţă a produsului, precum şi certitudinea că nu trebuie să îşi facă griji în privinţa acestuia.

Dakea – 20 de ani de linişte pentru proprietari!

Toate produsele cumpărate de la noi oferă proprietarilor mai multe caracteristici şi garanţii decât ar putea obţine, la acelaşi preţ, de la majoritatea produselor disponibile pe piaţă.

Câştigaţi 10 ani suplimentari de lipsă de griji şi un plus de valoare semnificativ pentru locuinţa dvs.

Mai mult

Ferestre de mansardă dakea pentru profesionişti inteligenţi!

Fiecare produs pe care îl cumpăraţi de la noi permite instalatorilor sau meşterilor să realizeze un profit mai mare, deoarece veţi câştiga bani, veţi economisi timp şi veţi avea şansa de a fi ajutaţi şi susţinuţi în munca dvs. de zi cu zi.

Câştigaţi 20–30 RON pentru fiecare fereastră Dakea instalată.

Mai mult